Moikka, olen Ari, koulutettu hieroja ja kuivaneulausterapeutti!

Olen koko ikäni harrastanut liikuntaa eri muodoissa, muun muassa kuntosalilla käyntiä ja siitä alkoi kiinnostus kehon anatomiaa kohtaan. Hyvin päässä muhinut ajatus johti viimein tekoihin lähteä hierontakouluun.

Olen valmistunut hierojakoulu Relaxista koulutetuksi hierojaksi (suojattu nimike), ja sen jälkeen olen suorittanut hierojan erikoisammattitutkinnon (EAT). 

Olen myös suorittanut kuivaneulauksen opinnot ja olen kuivaneulausterapeutti (suojattu nimike).

Teen klassista hierontaa ja urheiluhierontaa – voimakkuuksia säädellään asiakkaan mieltymyksien mukaan. Jokainen asiakas huomioidaan yksilönä, ja toimintasuunnitelma tehdään sen mukaisesti.

Toimin hierojana ja teen kuivaneulausta TFW:n (Training for Warriors) tiloissa Kilossa ja Konalassa.

Hierontapalvelut ovat avoimet kaikille riippumatta siitä oletko TFW:n asiakas.

MIKÄ TFW?

TFW eli Training For Warriors -ohjelma kehitettiin alun perin huippu-urheilijoiden tarpeisiin ja sitä ovatkin hyödyntäneet lukuisat kansainväliset huippu-urheilijat. Nykyään tehokas metodi on sovellettu kaikentasoisille liikkujille kehonmuokkaukseen ja rasvanpolttoon sekä kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen hyvinvoinnin edistämiseen. 

TFW eroaa perinteisestä kuntosalitreenistä juuri kokonaisvaltaisella lähestymistavalla harjoitteluun: se yhdistää monipuolisen lämmittelyn ja nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun sekä ravintovalmennuksen – henkistä valmennusta unohtamatta.

Tutustu Kilon TFW:iin täällä ja Konalan TFW:iin täällä.